Tryckspruta / membranpump

Lindec® LCPS

AB Lindec® tryckspruta är en kraftfull och hållbar spruta som drivs av en bensinmotor på 5,5 Hk och är bäst lämpad för applicering av förseglare och krymspärr produkter.

Produktinformation
Trycksprutan kan installeras direkt på en 200 liters fat eller vår specialbyggda sprutvagn, du kan också kan sätta det större fatet direkt på vagnen för enkla flytt på bygget. Trycksprutan säljs separat eller tillsammans med vagnen. Sprutan har en 20 m lång och slitstark slang med ett kraftigt spruthandtag. Alla slangar är anslutna med en “snabbkoppling” för att göra arbetet enklare och snabbare.

Halvhydraulisk tvåmembranpump för användning professionellt i byggsektorn. Vagnmonterad i kombination med förbränning 5,5 Hk bensinmotorsprutor för behandling av bekämpningsmedel på golv. Delar i kontakt med pumpade vätskor i Rilsan-belagd aluminium och AISI 303/304. Membran i BlueFlex ™. Tätningar i NBR. Gjutformat hölje med oljedämpad mekanism, utrustad med luft-hydraulisk spjäll för smidigare drift och mindre hammareffekt i leveranskretsen.

Oljeavtappningsstopp. Kolvar med ring för ett mer effektivt “oljekudde” -system för att skydda membranet. Nyutformat membranutskärningssystem för att förhindra rivning av kontakten även under tunga driftsförhållanden. Sfäriska sektorprofilventiler för lägre flödesmotstånd Reduktionsväxellådor för förbränningsmotorer.

Lindec betongprodukter

ab lindec och mer om att DAMMBINDA / DAMMBINDNING  BETONGGOLV - LITHURIN   HÅRDBETONG HARDCONCRETE - HERKULIT. Ytbehandling  BEHANDLA Härda IMPREGNERA betonggolv använd Lithuring behandlingar. Herkulit Hårdbetong ger SLITSTYRKA. För bästa betonggolv använd Herkulit  Vi har BETONG maskiner GLÄTTARE ÅKGLÄTTARE GLÄTTARBLAD